VIER JE MOOISTE (BEDRIJFS)FEEST

Four Seasons Event ruimte

De Four Seasons evenementenlocatie, in het voormalige postkantoor van Leusden, is de ideale plek voor een memorabele feestavond met je collega’s, relaties, vrienden of familie. Met ons moederbedrijf -Van Der Schoot Verhuur in Leusden- hebben we al duizenden evenementen aangekleed en verzorgd. Als geen ander weten wij hoe je een fantastische beleving neerzet en een unieke sfeer creëert. Dat feest waar iedereen het nog jaren over heeft; wij regelen het voor je, tot in de puntjes.

GROOT OF KLEIN

Onze magische decorbouwers maken de event ruimte zo groot of klein als jij wil, in precies de sfeer die jij voor ogen hebt. Wil je een DJ, een band, een dansvloer? Regelen we, met de hoogste kwaliteit licht en geluid.

Weet je al wanneer je je (bedrijfs)feest wil vieren? Neem dan alvast een optie op de datum. Vul het formulier hieronder in of bel even met 033 303 0727.

Catering

Gratis parkeren

Open tot laat

Maak een keuze:

IMPRESSIE

Events bij Four Seasons

Four Seasons evenementen-ruimte

Four Seasons evenementen-ruimte

Heb je een feestje in de planning? Een bruiloft, bedrijfsfeest, jubileum of kerstborrel, wij zorgen ervoor dat het een topfeest wordt. Maak een vrijblijvende afspraak via mail of telefoon: 033 303 0727. We vertellen je alles over de mogelijkheden voor eten, drinken, aankleding en muziek. Onze evenementenruimte is groot, dus geschikt voor veel bezoekers, maar voor de wat intiemere feestjes...

LEES MEER

Leusden Jazz Festival

Leusden Jazz Festival

Wát een feestje was Leusden Jazz! Vier dagen lang eten, drinken, gezelligheid én fantastische optredens van onder andere Shirma Rouse, Peter Beets Trio, Saskia Laroo, Ntjam Rosie en vele anderen. Bekijk hieronder de foto's. Credits: Peter...

LEES MEER