VIER JE MOOISTE (BEDRIJFS)FEEST

Evenementen

De Four Seasons evenementenlocatie in het voormalige postkantoor van Leusden is de ideale plek voor een memorabele feestavond met je collega’s, relaties, vrienden of familie. Met ons moederbedrijf -Van Der Schoot Verhuur in Leusden- hebben we al duizenden evenementen aangekleed en verzorgd. Als geen ander weten wij hoe je een fantastische beleving neerzet en een unieke sfeer creëert. Dat feest waar iedereen het nog jaren over heeft; wij regelen het voor je, tot in de puntjes.

VIER SEIZOENEN, VIER SPROOKJES

Ieder seizoen toveren we onze evenementenhal om in een nieuw sprookje; van zomerse beachclub tot magisch winter wonderland. En ook de herfst en lente krijgen een eigen thema. Zo hoef je zelf je evenement niet meer te regelen, alles is aanwezig voor het allermooiste (bedrijfs)feest wat je ooit hebt gegeven.

Weet je al wanneer je je (bedrijfs)feest wil vieren? Neem dan alvast een optie op de datum. Vul het formulier hieronder in of bel even met 033 303 0727.

Maak een keuze:

13 + 8 =

DE HOOGTEPUNTEN

Events bij Four Seasons

Four Seasons evenementen-ruimte

Four Seasons evenementen-ruimte

Heb je een feestje in de planning? Een bruiloft, bedrijfsfeest, jubileum of kerstborrel, wij zorgen ervoor dat het een topfeest wordt. Maak een vrijblijvende afspraak met onze Event Manager Anouk via mail of telefoon: 033 303 0727. Ze vertelt je alles over de mogelijkheden voor eten, drinken, aankleding en muziek. Onze evenementenruimte is groot, dus geschikt voor veel bezoekers, maar voor de...

LEES MEER

Leusden Jazz Festival

Leusden Jazz Festival

Wát een feestje was Leusden Jazz! Vier dagen lang eten, drinken, gezelligheid én fantastische optredens van onder andere Shirma Rouse, Peter Beets Trio, Saskia Laroo, Ntjam Rosie en vele anderen. Bekijk hieronder de foto's. Credits: Peter...

LEES MEER