Leusden Lazy Jazz: Pim Toscani’s Jazz All Stars

DATUM

TIJD

PRIJS

Leusden Lazy Jazz: Pim Toscani’s Jazz All Stars

Eens per maand op zondagmiddag opent de leukste en meest swingende jazzclub van midden Nederland haar deuren in Club Four Seasons in Leusden. Muziek waarbij je niet stil kan zitten, genietend van prachtige wijnen en hapjes. Het programma omvat de beste Nederlandse musici en qua stijl blijven we altijd dichtbij het credo van Duke Ellington ‘It don’t mean a thing if it ain’t got that swing’.
Op zondag 21 mei presenteert jazzclub Leusden de Pim Toscani’s Jazz All Starband. Vanaf 15:30 kunt u genieten van deze groep die een mix speelt van stukken uit het American Songbook en Dixieland.
Deze formatie staat borg voor een gedegen stuk swingende eigentijdse swing en dixieland.
Smeuïge chorussen en stevig ensemblespel zijn de fundamenten voor een afwisselend concertprogramma. Dit orkest een graag geziene gast tijdens vele jazzfestivals. Ook heeft Pim Toscani met zijn All Stars reeds verschillende tournes door onder andere Duitsland, Zwitserland  en Denemarken gemaakt.

De Pim Toscani’s Jazz All Stars staan garant voor een goed stuk muziek referenend aan de swing en dixieland uit de Roaring twenties met een goed verzorgd en enthousiast programma vol muzikaal vuurwerk.

Meer Four Seasons events:

14
april

Eataly

Eataly

18:00 - 23:00

Na een groot succes de 2de editie van Eataly bij Club Four Seasons!

meer info

Je vindt ons hier:


Adres
Kastanjelaan 1 | 3833 AN Leusden
Telefoon 033 303 0727
Email info@restaurantfourseasons.nl